mandag 21. februar 2011

Fisk til middag

Idag ble det fisk til middag.
Målet vårt er å ha fisk 2-3 ganger hver uke.
Flere undersøkelser viser at vi spiser for lite fisk her i Norge.
Det anbefales derfor at alle 
prøver å få i seg 2 måltider hver uke.
Fisk er godt og viktig av så mange grunner. 
Den innholder  mange av de nødvendige næringsstoffene.
Det er en god kilde for protein, vitamin B12, selen og jod. 
Fet fisk og tran er de viktigste kildene for de lange 
flerumettede omega-3-fettsyrene (EPA og DHA) og vitamin D.
I tillegg til fisk til middag og brødskiven 
tar jeg også omega-3 tabletter hver dag.
Mange forskere slår jo fast at økt inntak av fisk og omega-3 kan forebygge ulike sykdommer,
så grunnene til å ikke spise mer fisk er få! 
Det finnes mange spennende oppskrifter.
Har skal det i hvertfall testes:)
Idag ble det fersk sei i folie med sjarlotteløk, purre, søt paprika, litt olje og masse godt krydder.
200grader i 20 min midt i ovnen. 
Kjempe godt!


Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar