lørdag 24. desember 2011

God jul

Har vært veldig dårlig med oppdatering her på bloggen, men i alt styret med visninger, kjøp av rekkehus og flytting har høsten bare forsvunnet! Nå har jeg i hvertfall MYE å blogge om så bare vent å se fremover. Vi er i full gang med å male i 2. etasje hvor vi har tv- stue. Skal legge ut bilder snart. Furutak og furulister er borte, og er erstattet med hvitt:) Ble så utrolig mye lysere og finere! Vi trives hvertfall veldig godt på landet.

Nå er det juleferie, og vi har fått litt jul i hus. Elsker julehøytiden mer enn noe annet! Smil, travle mennesker, lukten av julerøkelse, familie og forventninger. Jul med din glede.

Hos oss MÅ det være innslag av rødt i jula. Som i fjor har jeg falt for fargene rød, hvit og sink. Det går også igjen på juletreet vårt. I år er det satt i en sinkbøtte som jeg syns ble kjempekoselig. Ikke bare er det fnt, men vi trenger ikke fylle særlig ofte heller.



Det er ennå tomt på veggene nede i 1. etasje, men planen er å male her på nyåret så vi venter litt med å henge opp for mye enda. Tror dette blir veldig bra.

Nå skal vi på kirkegården å tenne lys for de vi savner så sårt. En fin tradisjon.

God jul til dere alle <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar