fredag 26. november 2010

Stavanger i mitt hjert!

Kan ikke beskrive følelsen jeg har om dagen! Å komme hjem er det beste som har skjedd meg på veldig lenge. Så godt å se alle igjen.

Dagene går i ett for det er jo så mange å besøke å si hei til! Onsdagen var jeg hos min svigerinne Helene på salongen hun jobber ,og fikk klippet og stripet håret. Herlig. Etterveksten hadde tatt turen ganske langt ut for å si det sånn!

Så dro jeg rett på brudeshowet med Cecilie og Christine med Brudesalongen i Stavanger. Kjempe kjekk opplevelse og et fancy show, men så vel kanskje ikke helt drømmekjolen. Jeg mener jo vi har funnet den allerede ;)  Helt til slutt dro jeg innom Ceselie og Lars.Kos kos kos!


Torsdagen dro jeg tidlig til Merethe og Johan for å tilbringe dagen min sammen med dem. Lille Johan hadde blitt så stor og var nå blitt hele 9mnd.. Han lo og laget de beste grimaser hele dagen lang, og vi trillet flere turer og hadde en kjempe herlig dag.

Nydelige Sande stranden



Så dro jeg rett til et annet vennepar, min tidligere samboer med ny samboer. De hadde fått det så fint! Hunden deres Lucas var blitt så mye større siden sist, og jeg fikk hilst på Rosa pusen Savner henne veldig merket jeg. Fikk fin bursdagsgave av den lille familien som falt veldig i smak.Tusen takk!

Dagen idag skal brukes til å besøke min kjære Maren og mannen i deres nye hus. Gleder meg stort til å se hvor fint de har fått det:) Vi skal kose oss med julemusikk og lage hjemmelagde karameller! Spennende. Skal legge ut bilder senere. Så skal jeg hjem og spise reker med foreldrene,og se gullrekken på tv. Kunne ikke hatt det bedre. Ha en fin dag!

mandag 22. november 2010

Hjem til Stavanger!

Imorgen reiser jeg til Stavanger for fem herlige dager sammen med dem jeg er så veldig glad i. Mye kjekt står på programmet. Jeg skal til min snille svigerinne som skal stripe og klippe meg, brudeshow med mi fine Cecilie som jeg er forlover til, trening, feiring med mine fineste jenter på lørdag og med familie på søndag. Dette er bare noen av planene, og som jeg gleder meg! Har ikke vært hjemme siden vi flyttet bort i august så kjenner at nå er det på tide.

Skal også på besøk til Anne Mari og Espen å hilse på deres nye familiemedlem Lucas, og ikke minst se pusen vår Rosa.. Savner henne så ufattelig masse. Ikke rart det, bare se på dette nydelige vesenet her..



Zink hus

På ønskelisten min i år har jeg mange ulike ting, men en ting som jeg virkelig håper ligger under juletreet er nok et zink hus. Orginalene er fra Danmark fra en leverandør som heter Walther og co, men en finner også rimeligere alternativer på f. eks Kremmerhuset. Et tips er å kjøpe gaver som dette på nett butikker. Ofte har de ting her som ikke finnes i alle butikker, og til en rimeligere pris. Bare husk å bestille i tide:)

Disse små husene er bare helt nydelige med alle de små vinduene, og er så ufattelig koselige i høstmørket! Ønske ønske..


(bilde hentet fra waltherogco.dk)

søndag 21. november 2010

Kortholder

Jeg var innom Kremmerhuset igår, og fant denne herligheten. De har fått inn så vanvittig mye fint! Fikk en brosjyre i posten, og fant ut at denne hadde jeg veldig lysst på. Vi har fått et par takkekort fra både bryllup og dåp, disse er jo så fine at en ønsker ikke gjemme dem bort. Våre har stått på peisen, og ramler med jevne  mellomrom ned. Nå slipper vi det, takket være denne nydelige kortholderen formet med hjerter. Fnnes både i sølv og hvit, mitt valg falt selvfølgelig på hvit <3 Fin til julekortene også.


Nå er det oppgavejobbing her i huset resten av dagen. 
Er en mester til å utsette. 
Ha en herlig søndag <3

Siden sist

Siden sist har jeg hatt bursdag. Jeg bare elsker bursdager, og min fantastiske mann gjorde dagen min perfekt! Den startet med frokost i stuen. Han hadde tent sikker 20 levende lys i hele stuen, og hadde skrevet et nydelig kort. Han vet at kort er det kjekkeste jeg får! Heller et fint kort, enn hvilken som helst gave.

Videre dro jeg en tur på skolen hvor jeg fikk mange klemmer og gratulasjoner, muffins av Jane, og en pose med ulikt snadder av søte Marte. De var absolutt med på å gjøre dagen min enda mer spesiell<3 Min kjære ba meg med ut på middag med god drikke på kvelden. Til slutt endte dagen opp på kino hvor vi så Facebook filmen, og hadde et kilo med mix gotterier i fanget. Jeg var i himmelen <3

Natt til fredag var jeg på Harry potter premiere med noen søte jenter fra klassen. Den var veldig bra, og er du en Harry potter fan vil du ikke bli skuffet! Veldig trøtt til slutt var vi alle, for filmen var ikke ferdig før halv 3, men verdt det det var det.

Helgen har blitt brukt til tv-titting, godt mat, kafé, oppgave og film. I går hadde vi besøk av et vennepar og hunden deres Casper. Vi så film på storskjerm og spilte Alias med hjemmelagde ord etterpå. Vi fikk oss alle en god latter i de utallige mimingene!

Søte som de er hadde de med seg en gave siden jeg hadde hatt bursdag! En nydelig blomsterdekorasjon med en svibel. Juleblomst nr. 1 <3 Tusen takk!




søndag 14. november 2010

Ønskelisten min til jul

Jeg elsker julehøytiden over alt på denne jord. Nå er det bare to uker før første lys skal tennes, og vi tar fatt på advendts tia. GLEDE! Alle hjerter gleder seg, i hverfall i denne heimen. Ropet om en ønskeliste kom fra flere hold ganske tidlig iår, så jeg satt meg ned å skrev opp de ønskene jeg kom på. Er så mye jeg ønsker meg av interiørting for tia, men siden ingen av oss jobber har vi ikke mulighet til de store fornyelsene i heimen. Det er jo så mye fint i butikkene nå, men det hjelper lite når jeg og lommeboka ikke spiller på samme lag. Neste år har vi forhåpentligvis vårt eget krypin og er i full jobb, og da skal det pyntes så fint til jul da så. Har laget en liten kollage over noe av det som står på lista mi i år.



(Bildene har jeg lånt fra: box-fowers.sekremmerhuset, ikea, sofiesvilla.no, skoesken, artandmore-shop.de og landromantikk.no)


Nå får jeg nesten finne sengen etter en herlig søndagskveld i sofakroken med smågodt og film.
Natta!

Den siste uka

Denne uken har fløyet ivei, så beklager dårlig oppdateringer. Trodde jo jeg hadde veldig dårlig tid på oppgaven i treningslære, helt til vi plutselelig fikk den utsatt 3 uker. Gull!

Forrige  helg var vi somsagt på hyttetur med to andre par. Var på den koseligste hytten, med de herligste parene:) Vi gikk tur og grillet pinnebrød med ost inni, spiste god mat, drakk god drikke, spilte spill, og hadde det rett og slett helt topp. Vi fant vel ut at dette måtte gjentas om ikke så altfor lenge! Herlige golden retriveren Casper, til det ene paret var også med, og var en lykkelig vovve på tur <3


Ellers har vi hatt besøk av Silje fra Stavanger som var her på Dior-kurs. Herlig å se kjente fjes igjen, særlig når det er så lenge siden man har sett dem. Jeg har ellers jobbet med oppgaven og trent. Testet forresten på mandag og kan skryte på meg ganske mange flere kilo på de fleste øvelsene, herlig!

Skolen begynte også igjen denne uka, og vi har startet opp med turn og vollyball. GØY! Nå får jeg vel jobbe videre med oppgaven slik at jeg kan ta meg fri med god samvittighet ikveld. 

Vi gratulere min kjære pappa med farsdagen idag. Han er HELT fantastisk, og fikk en sushi bok og et fint kort på sengen idag <3

Avslutter innlegget med et bilde av de nydelige rosene jeg kjøpte meg før helga.


Ha en herlig søndagskveld!

Ny blogg!

Jeg har funnet ut at jeg også tar sjansen på å prøve meg på en ny blogg! Har styrt og stella her nå, og tror jeg sånn halvveis har kommet meg litt inn i hvordan det fungerer. Håper dere finner frem og følger meg videre her inne <3